Ana sayfa » Güncel » “ASLA PES ETMEK YOK!, BU MÜCADELENİN SONUNU HEP BİRLİKTE GETİRECEĞİZ..”

“ASLA PES ETMEK YOK!, BU MÜCADELENİN SONUNU HEP BİRLİKTE GETİRECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Özüpak, tüm EYT’lileri selamlayarak başladığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu;

“Bugün 1 Mayıs. Bugün işçi, emekçi dayanışma ve birlik günü. Maalesef ki dünyayı saran koronavirüs sebebiyle biz bugün alanlarda, meydanlarda olamıyoruz. Allah’ın izniyle bugünler de geçecek. Sağlıklı günlerimizde kaldığımız yerden mücadelemize yine devam edeceğiz.

Haklıyız dedik, haklılığımızdan da asla vazgeçmedik. Bizi bölmeye çalışmak isteyenler, bizi parçalamaya çalışmak isteyenler, yaratılan algılarla davamızı sonlandırmak isteyenler oldu ama biz bunları duymayacağız.

Biz bunları görmeyeceğiz ve bu davamızın sonunu sonucunu getirene kadar, insanca bir maaş bağlanana kadar, aylık bağlanma oranlarının maalesef ki özellikle bizler üzerinde ve geleceğimiz olan çocuklarımız üzerinde yaratacağı olumsuz etkilerin mücadelesinde de birlik olduğumuz sürece en büyük güç olduğumuzu ve mücadeleyi bırakmayacağımızı hep birlikte göstermemiz gerekecek.

Asla pes etmek yok, asla vazgeçmek yok. Varız, biriz birlikteyiz diyerek bu mücadelenin sonucunu hep birlikte getireceğiz. Hepinizi 1 Mayıs İşçi, Emekçi Dayanışma ve Birlik Günü’nü kutluyor, saygıyla selamlıyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com