Ana sayfa » Güncel » CHP KINIK İLÇE ÖRGÜTÜ; “BİZ VARIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ..”

CHP KINIK İLÇE ÖRGÜTÜ; “BİZ VARIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Kınık İlçe Örgütü, Büyükşehir Belediyesinin kampanyasına destek veriyor. Ev-ev gezerek kapıdan hijyen paketlerinin dağıtımını yapan İlçe örgütünden gençlik kolları başkanı Dilara Özselvi kampanya ve dağıtım ile ilgili şunları söyledi;

“Cumhuriyet Halk Partisi Kınık İlçe Örgütü olarak bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı en büyük önceliğimiz diyerek çıktığımız bu yolda Büyüksehir Belediyemizin yardım kampanyasına destek oluyoruz.

Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İlçe Yönetim Kadromuz ile birlikte kronik rahatsızlığı olan ve yardıma muhtaç kişilere hijyen paketlerimizi ulaştırdık.

Ayrıca sizler evinizde kalın diye çalışmak zorunda olan emekçi esnafımızı da unutmadık ve sağlıklı bir ortamda çalışabilmeleri için maske temini sağladık. Büyükşehir Belediyemizin göndermiş olduğu gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim ederek 700den fazla aileye ulaştık.

Çocuklarımız bu süre boyunca evlerinde sıkılmasın diye yaşlarına uygun kitaplar dağıttık. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak Kınık Halkının yanındayız ve her zaman destek olmaya devam edeceğiz.

Hiçbir vatandaşımız virüsten etkilenmesin diye mücadelemiz sürecek. Biz varız birlikte başaracağız..”

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com