Ana sayfa » Güncel » “DEVLET İNSANLARI KORUYAMAZ VE DOYURAMAZ SA NE İŞE YARAR?”

“DEVLET İNSANLARI KORUYAMAZ VE DOYURAMAZ SA NE İŞE YARAR?”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Asya kıtasında en çok koronavirüs vakası raporlayan ülkeler sıralamasında Türkiye’nin birinci sırada yer aldığını belirten İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray sosyal medya hesabından, “Asya kıtasında en çok koronavirüs vakası raporlayan ülkeler” başlıklı sıralamayı paylaştı.

1 Türkiye 86.306
2 Çin: 82.735
3 İran: 82.211
4 Hindistan: 17.615
4 İsrail: 13.491
5 Japonya: 10.797
6 Güney Kore: 10.661
7 Suudi Arabistan: 9.362
8 Pakistan: 8.348

Türkiye’nin birinci sırada yer almasına hem üzülen hem de tepki gösteren Çıray,”Taksit taksit karantina ile bu iş olmaz, dedik..Kulak asmadılar. Ne yazık ki AKP’nin cahilce ve kibirli yönetimiyle Çin’i solladık.

Ortada kendini devlet gören ve kendisine yöneltilen her eleştiriyi, itirazı devlet düşmanlığı olarak gösteren, dahası toplumu, kurumları, siyaseti bu anlayışla şekillendiren bir iktidar var” diye yazdı.

Salda gölünün kurtarılması için mücadele veren CHP’li Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşinin eve gelen saldırganlar tarafından vurulmasına da tepki gösteren Çıray, Faşist Hitler’in yükselişinde önemli rol oynamış yarı askerî örgütü Sturmabteilung (SA) ima ederek,”Kahverengi gömlekliler” mi türüyor? Devlet insanlarını doyuramaz ve koruyamazsa ne işe yarar?” diye sordu..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com