Ana sayfa » Yerel » FOÇA’DA SOKA ÇIKMA YASAĞI ÖNCESİNDE DENETİM..

FOÇA’DA SOKA ÇIKMA YASAĞI ÖNCESİNDE DENETİM..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Foça’da hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının başlamasına saatler kala ihtiyaç sahipleri alışverişlerini tamamlamak üzere sokakları ve marketleri hareketlendirdi.

Görev bölgelerine göre Foça Emniyet Müdürlüğü ve İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün saat 15.00’te denetimlerine başladı. Sokakta maskesiz, toplu olarak ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmeden yürüyen vatandaşlara sağlıkları ve tüm vatandaşların sağlığı için dikkat etmeleri gereken konular hatırlatıldı.

Fırın, market ve büfe önlerinde küçük de olsa kuyruklar oluşturarak alışveriş yapmaya gelenlere beklerken ve alışveriş sırasında uyulması gerekli mesafeler konusunda uyarılarda bulunuldu.

İki günlük sokağa çıkma yasağı boyunca fırınların çalışacağı, görevlilerin araçlarla mahalleleri dolaşarak ekmek satışı yapacakları, su dağıtım işletmelerinin ihtiyaçları temin edeceği, nöbetçi eczanelerin açık olacağı bilgisi verildi.

Ayrıca işyerlerini bu akşam 21.00 itibariyle kapatması gereken işletmecilerin konuya hassasiyetle uymaları, aksi takdirde yasal işlem yapılacağı konusunda dikkatleri çekildi. Varsa sokağa çıkma yasağı sürekli olan 20 yaş altı, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları bulunan yakınlarına zorunlu ihtiyaçlarının temini için Vefa Destek Grupları’na ulaşabilecekleri telefon numaralarını bildirmeleri tavsiye edildi.

Vatandaşlar ile işletme sahipleri hatırlatmalar ve uyarılar için görevlilere teşekkür etti..

Kaynak-DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com