Ana sayfa » Güncel » SOYER’DEN SAĞLIKÇILARA İKİ YENİ TESİS..

SOYER’DEN SAĞLIKÇILARA İKİ YENİ TESİS..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her sabah vatandaşlarla paylaştığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün tüm siyasi partilerden ve sivil toplum örgütlerinden ‘BizVarız’ kampamyasına destek istedi.

SOYER’İN PAYLAŞIMI ŞÖYLE;

“Günaydın sevgili İzmirliler..

CHP İl Başkanlığı ve Konak Belediyesi’nin de desteğiyle alınan yardım kolilerini Konak Çimentepe’de İl Başkanımız Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanımız Çağrı Gruşçu ile desteklediğimiz ailelere ulaştırdık. Dayanışma kampanyamıza tüm partileri, sivil toplum örgütlerini de davet ediyorum.

Sağlıkçılar hepimizin göz bebeği. Onları rahat ettirmek, aileleri için endişelenmeleri önlemek için Konak ve Kahramanlar semtinde iki otel, Balçova’da bir yurt tahsis ettik. Günde 180 sağlıkçımız bu tesislerde konaklıyor.

Merkezde bir oteli daha hizmetlerine sunacağız. Örnekköy’de de 100 yataklı bir tesisi hazırlıyoruz. Onların endişeden uzak sağlık hizmetine odaklanmaları için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. 

Evinden çıkamadığı için bize İzmir HİM üzerinden ulaşarak su aboneliği konusunda destek isteyen 65 yaş üstü büyükleirmizle, engelli kardeşlerimize İZSU ekiplerine giderek yardımcı oldu. 

Televizyon haberlerinde fiziki mesafe kuralına uyulmayan kentler arasında İzmir’i görmek çok üzücü ve endişe verici. Ne olur zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım, çıkmak zorunda kalıyorsak da kurallara uyalım.

Hoş çakalın,evde kalın, sağlıkla kalın..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com