Ana sayfa » Yerel » BÜYÜKŞEHİR’İN ALİAĞA POSTASI KURU KÖPEK MAMALARI TESLİM EDİLDİ..

BÜYÜKŞEHİR’İN ALİAĞA POSTASI KURU KÖPEK MAMALARI TESLİM EDİLDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Izmır Büyükşehir Belediyesinin ilçelere dağıttığı köpek kuru mamalarından Aliağa postası bugün teslim edildi.

İzmir Yerel Hayvan koruma görevlisi Kübra Kütükoğlu dağıtımla ilgili şunları söyledi;

Izmır Büyükşehir Belediyesinin ilçelere dağıttığı köpek kuru mamalarından Aliağa postası bugün teslim edildi.60 paket (15 er kiloluk) kuru mama gelmiştir.

Dağıtım 15.04.2020 (Çarşamba) günü başlayıp 17.04.2020 (Cuma) günü bitecektir. Saat 13:30 ve 16:00 saatleri arasında dağıtım yapılacaktır. Bölgesinde toplu besleme yapanların doğrudan Kübra Kütükoğlu ile iletişime geçmesi rica olunur.

Ayrıca zor ve özel günlerden geçtiğimiz için mama almaya gelen gönüllülere, içeriye girmeden sosyal mesafe korunarak mama verilecektir. Maske ve eldiven takmadan gelen gönüllülere mama verilmeyecektir. Gelirken lütfen kendi ve başkalarının sağlığını korumak adına hayati önem taşıyan bu kurallara uyalım.

GELEN HER GÖNÜLLÜYE BIR PAKET MAMA VERİLECEKTİR.

Bu vesile ile Izmır Büyükşehir Başkanlığına, Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’e, ilgili birimlere ve Izmır Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Sayın Günal Biçer’e, ilçe birim çalışanlarına, emek verenlere teşekkür ederiz..”

İLETİŞİM : 0505 157 05 45

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com