Ana sayfa » Yerel » ALOSBİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK..

ALOSBİ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) ile bünyesindeki firmalar, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Aliağa Devlet Hastanesi’ne ekipman desteği verdi.

Önemli bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde canları pahasına en ön safta çalışan sağlık personellerine ülkenin dört bir yanından destek yağıyor. Yeni tip koronavirüse karşı Türkiye’nin mücadelesi sürerken, koruyucu ekipman malzemelerin önemi de giderek artıyor. Bu doğrultuda ALOSBİ, koronavirüsten kaynaklanan Covid-19 salgınına karşı toplumsal dayanışmayı arttırmak amacıyla sağlık çalışanlarına destek kararı aldı.

ALOSBİ Bölge Müdürlüğü, sağlık çalışanları için en riskli ortamlardan biri olan tahlil alma sürecini daha güvenilir kılmak için içerisinde filtre sistemi bulunan 2 adet numune ve sürüntü alma kabini gönderdi.

ALOSBİ içerisinde faaliyet gösteren CS Wind Turkey Kule İmalatı A.Ş. 3 bin adet eldiven, 1000 adet kullan at maske, 1000 adet de FFP2 tipi maske; Akın Haddecilik San. ve Tic. Ltd. Şti. 100 adet doktor önlüğü, ADÇ Aliağa Demir Çelik Cüruf Geri Kazanım Maden San. ve Tic. A.Ş. 186 adet doktor önlüğü, Ravago Petrokimya Üretim A.Ş. 2 adet masa üstü koruyucu kabin, İzmir Mühendislik ise kullan at maske ile Adamar Dış Ticaret ve Denizcilik Hizmetleri Ltd. Şti de ceşitli sayıda koruyucu ekipman paketlerini koşulsuz olarak Aliağa Devlet Hastanesi’ne bağışladı.

ALOSBİ bu destekle, süreç boyunca üzerine düşen sorumluluğu büyük bir özveri ile yerine getireceğini Türkiye’ye kanıtladı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com