Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’LI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ BAŞLADI..

ALİAĞA’LI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ BAŞLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Kaymakamlığınca, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine yapılacak olan hane başı 1.000 tl ödenek ile ilgili şu duyuru yapıldı;

“Değerli Aliağa’lı vatandaşlarımız.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçemizde PTT aracılığıyla hane başı 1.000 TL. ödemeleri 01.04.2020 tarihinden itibaren başlamıştır.

Bu kapsamda Aliağa ilçemizde hanebaşı yapılacak ödemeler ile ilgili olarak KESİNLİKLE PTT ŞUBELERİNDEN ÖDEME YAPILMAYACAKTIR.

Malumlarınız olduğu üzere bu durum bulaşıcılığı hızlı ve yüksek olan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamda vatandaşlarımız açısından ciddi risk oluşturmaktadır.

Bu nedenle, Sn Cumhurbaşkanımızın talimatları üzerine, Aliağa Kaymakamlığı tarafından planlanan şekilde, 03.04.2020 Cuma saat 10:00’dan itibaren, PTT dağıtıcıları ve kolluk (Polis-Jandarma) birimlerimiz vasıtasıyla, vatandaşlarımızın kendi ikametlerinde ödemelerin yapılması kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda, Aliağa’lı vatandaşlarımızdan ödeme yapılacak olanların, ikametlerinden ayrılmadan, gelecek görevlileri beklemesi gerekmektedir. Vatandaşlarımızın belirlenen kurallara uyması, ülkemize musallat olan bu salgının önlenmesinde büyük önem arz etmektedir.”

Saygılarımızla..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com