Ana sayfa » Güncel » “EYT’LİLER ÜLKENİN ÖZ EVLATLARI OLDUĞUNU YİNE KANITLADI..”

“EYT’LİLER ÜLKENİN ÖZ EVLATLARI OLDUĞUNU YİNE KANITLADI..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYD Derneği İller Koordinatörü Alper Özüpak sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıda, Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirleri ve bu tedbirlerin başta EYT’li vatandaşlar olarak halka yansımasını irdeledi. Özüpak şunları ifade etti;

“Kötü günler!..

Kötü bir zaman diliminden geçiyoruz.

Yaşlılar evlerinden çıkmasın, emekliler evlerinde dursun, diye duyurular yapılıyor.

Yaşlı ve yardıma muhtaç yaş olarak 65 yaş belirlendi ve sokağa çıkma yasağı getirildi.

Haklılar ve önlem alınması da doğru…

Emekliler ise alışmış, evlerinden çıkıp nefes almak için bir düzen kurmuşlar ve alışkanlıklarından vazgeçmiyorlar, gençler için yanlış yapıyorlar!

Neden mi?

Koronavirüs’ten dolayı biz de eve kapanırsak, zaten kazancımızın olmaması ya da az olmasından dolayı EYT mağduriyetine bir mağduriyet daha eklenecek. Bizim hiçbir yerde yine yüzümüz gülmeyecek, yine mağdur olmaya devam edeceğiz.

Örnek mi?

Örnek olarak önümüze Avrupa’yı koyanlar, maalesef bu salgında bize yine ne yardım ettiler, ne destek oldular!

Biz neden bu kadar mağdur edilen bir nesil olduk?

Avrupa’nın çalışanının ve emeklisinin yanında olduğunu hepimiz gördük, duyduk. Destek oldular, mağdur etmediler. Faturalar ötelendi, kolaylıklar sağlandı. Bizler ise kolonya ve maskeyle başbaşa kaldık. Bir de dua ediyoruz!..

Ne yazık ki bu virüs’te de mağdur olan bizler olduk. Bizi ne gören var, ne de duyan…

Ama biz EYT’liler yine olgun davrandık, sesimiz çıkmadı. Sadece neden bize destek olunmadığını soruyor, sorguluyoruz.

Zor zamanlarda birlik beraberlik içinde olmak gerekliliğini her fırsatta vurgulayan EYT’liler, ülkenin öz evlatları olduğunu bu zor zamanda yine kanıtladı

Bu süreç de geçecek, ancak en az kayıpla atlatmak gerekiyor. Bizler de bu süreçte devletimize ve milletimize karşı olan sorumluluklarımızı sonuna kadar özveri ile yerine getireceğiz. Ama bizi unutan ve bizim zor yaşamımıza çare olmayanları da unutmayacağız.

Bu zor günler de geçecek ve haklı davamızda mağdur edilen, yok sayılan bizler hiçbir şeyi unutmayacak ve haklı davamızda sonuna, sonuç alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Haklıyız ve EYT kazanacak!

Bütün EYT’li dostlarımıza çağrımdır: Kendimizi koruyalım, yaşlılara destek olup dayanışmayı en üst seviyeye çıkaralım, mağdur olanlar mağdurun dilinden anlar, balla kaymakla hayatını sürdürenler mağdurun derdini ne anlar ne de yardım eder.

Bizim çaremiz yine biz olacağız. Mağdurların yardımı ve desteği bizi düzlüğe çıkaracaktır. Bunun için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Haklılığımızı sonuna kadar savunacak olan EYTSYD derneklerine destek olup haklı davamızın yanında olacağız..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com