Ana sayfa » Yerel » ALTO’DA “ETKİN YÖNETİCİLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME” EĞİTİMİ..

ALTO’DA “ETKİN YÖNETİCİLİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRME” EĞİTİMİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası (ALTO) 2020 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında, üyelerine yönelik “Etkin Yöneticilik Becerilerini Geliştirme” eğitimi düzenleyecek.

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası (ALTO), günümüz iş hayatında önemli bir yere sahip olan ekip yönetiminde, yönetim becerisinin etkin bir şekilde kullanılması konusunda eğitim düzenliyor.

ALTO ve Türev Danışmanlık iş birliği ile düzenlenecek eğitim, Türev Danışmanlık eğitmenlerinden H. Talat Dönmez tarafından gerçekleştirilecek.

Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitim 18 Mart Çarşamba günü, 09.30-16.30 saatleri arasında düzenlenecek.

Etkin Yöneticilik Becerilerini Geliştirme eğitimi ile yöneticilerin gerek kendileri, gerekse şirketi için insanı yönetme noktasında daha fazla katma değer sağlayabilmelerine destek sağlamayı ve aynı zamanda katılımcıların etkin yöneticilik konusundaki farkındalık düzeylerini artırarak onlara ekip yönetimi konusunda mevcut yöneticilik deneyimleriyle pekiştirebilecekleri uygulanabilir bilgilerin aktarılması hedefleniyor.

Katılımcılara sertifikanın da verileceğe katılmak isteyenlerin 13 Mart Cuma gününe kadar https://alto.org.tr/tr/etkinlikler?t=20200318 adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com