Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMNİYET VE JANDARMA YETKİLİLERİ MUHTARLARLA KAHVALTI DA BULUŞTU..

ALİAĞA EMNİYET VE JANDARMA YETKİLİLERİ MUHTARLARLA KAHVALTI DA BULUŞTU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Emniyet Müdürlüğü ile Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı Aliağa’da görev yapan muhtarlarla kahvaltı da buluştu. Aliağa’da bir Otelde yapılan buluşmaya Muhtarların dışında yerel basın mensupları da katıldı.

Jandarma Mıntıkasında kalan 23 mahallenin muhtarı kendilerine sorulan, sorunlarınız var mı şeklindeki soruya genel anlamda, Jandarmanın hizmetlerinden memnunuz karşılığını verdi. Muhtarlar mahallelerinin konumlarına göre emniyet ve güvenliğin daha iyi sağlanması ve caydırıcı olması gerekçesiyle mahallelerine kamera yerleştirilmesi talebinde bulundu. Bazı muhtarlar ise Hurdacı görünümünde mahallelerine gelen bazı şahısların hırsızlık yaptıklarını dile getirdi.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız muhtarların şikayetlerini büyük bir dikkatle dinleyip not aldırdı. Genel memnuniyet havasının yüzüne yansıdığı Kulaksız, dile getirilen az miktardaki sorununda en kısa zamanda çözüleceği sözünü verdi.

Organizasyonu düzenleyen Aliağa Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş ise sorumluluk bölgesinde olan merkez mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Muhtarlar belli noktalara kamera konulması, hurdacılar ve piknikçilerin sahil şeridinde neden oldukları sorunları dile getirdiler.

Uğurtaş’ta dile getirilen sorunlara ilişkin bilgi verdikten sonra özellikle hurdacılarla ilgili alınan tedbirlerin açıktan hırsızlık olaylarında yaşanan düşüşlere ilişkin istatistiki bilgiler verdi. Kahvaltılı buluşma sohbet havasında bir süre devam edip öğleye doğru sona erdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com