Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “BİZ YOLDA BULDUKLARIMIZLA, DOSTLARIMIZI, YOL ARKADAŞLARIMIZI DEĞİŞMEYECEĞİZ..”

ÖZÜPAK; “BİZ YOLDA BULDUKLARIMIZLA, DOSTLARIMIZI, YOL ARKADAŞLARIMIZI DEĞİŞMEYECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Derneği İller Koordinatörü Alper Özüpak, EYT’lilerin yaşam koşullarına ilişkin bilgiler verdiği ve bu hakısızlığa artık son verin diye seslendiği bir paylaşım yaptı. Özüpak şu ifadelerde bulundu;

“İnsanlara dokunmak, insanlarla doğruyu paylaşmaktan kim ne kaybetmiş ki?..

Kaybettiğimiz sadece bizi kıskananlar, çekemeyenler ve o düşünceye sahip olamayanlar…

Peki siz doğruyu paylaştığımız için bizden uzaklaşanlar için kendinizi üzer misiniz?

İnsanlara dokunduğumuz için, destek olduğumuz için bizi hor görenler, çekemeyenler var, var olmaya da devam edecekler. Ama biz insanlara dokunmaya, destek olmaya devam edeceğiz.

Yokluk içinde yaşamını sürdürmeye çalışanlara örnek olmak, onların yoldaşı olmak için her zaman yanlarında olacağız.

Dün yolda bulduklarımızla dostlarımızı, yol arkadaşlarımızı değişmeyeceğiz ve her zaman o arkadaşlarımızın yanında olmaya gayret edeceğiz.

Emekli olmak için mücadele ediyoruz.

Elektrik faturası 139 TL, su 88 TL, doğalgaz 339 TL, İnternet 71 TL, cep telefonları 229 TL. Toplam 560 TL. Benim alacağım aylık 1281 TL. Bir de kira ödemiş olsak nasıl geçinirdik? Kirada olan arkadaşlara Allah yardım etsin, gerçekten zor bir durum.

Emekliliği gelmiş, ama bir ev neden almamış, diyenler, eleştirenler de çok olacaktır. Babadan bir şey kalmazsa, asgari ücretle ne birikimi yapabilirsiniz?

Çocuklarımızın büyüme ve gelişme zamanında yeterli maaşlarımız olmadığından ve emekliliğimizin gecikmesinden dolayı çocukların geleceğine yatırım yapamadık, çocuklara gerekli eğitimi verdiremeyen binlerce EYT’li mağdur. O çocuklar bugün uzman çavuş oldu, askerde kalmak zorunda kaldı. Biz bu hallere neden düştük?

Yokluk içinde hayatını devam ettiren, vatanına milletine yakışır çocuklar yetiştiren EYT’lilere yapılan haksızlıklar bitsin artık.

EYTSYD Derneklerinde hafta sonu mevlitler okutuldu, dualar edildi. Şehitlerimiz için lokmalar dağıtıldı, bizim çocuklarımız için, kınalı kuzularımızın ayağına taş değmesin diye dualar edildi.

Yokluklar içinde büyütülen çocuklarımız, bizim göz ağrılarımız, geleceğimiz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com