Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA YAKA KAMERALI ZABITA DENETİMLERİ BAŞLADI..

ALİAĞA’DA YAKA KAMERALI ZABITA DENETİMLERİ BAŞLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kent genelinde yaka kameralı denetim uygulamasına başladı.  Yaka kameraları dağıtılan zabıta memurları bundan sonra yaptıkları tüm denetimleri kayıt altına alacak.

Aliağa Belediyesi Zabıta Ekipleri, kameralı denetim uygulaması kapsamında esnaf denetiminde bulundu. Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yerinde faaliyet gösteren pazar esnafına ve kent merkezindeki işletmelere gerçekleştirilen denetimler yaka kameraları ile kayıt altına alındı.

Teknolojik imkanlardan yararlanarak yapılan denetimleri daha şeffaf bir hale getirmek istediklerini belirten Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, pazarlarda ve kent içerisinde yaptığımız tüm denetimleri kayıt altına alacaklarını söyledi.

Şeffaf denetim sayesinde vatandaş ile zabıta arasında daha sağlıklı bir iletişimin kurulacağını da sözlerine ekleyen Acar, “Ses, fotoğraf ve 240 dakika aralıksız görüntü kaydı yapabilen yaka kameraları ile şeffaf olduğu kadar etkin bir denetleme ortamının da oluşturulmasını amaçlıyoruz.

Ruhsat denetiminden kaldırım işgaline kadar birçok denetim kayıt altına alınacak. Kayıt altına alınan görüntüler incelenecek ve gerektiğinde bu kayıtlar vasıtasıyla ilgili yerlere işlem uygulanabilecek” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com