Ana sayfa » Siyaset » KIRKPINAR’DAN KUZEY EGE OTOYOLUNUN AÇILIŞINA DAVET..

KIRKPINAR’DAN KUZEY EGE OTOYOLUNUN AÇILIŞINA DAVET..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat Cumartesi günü İzmir’e geliyor. Erdoğan programları kapsamında, saat 13.00’da Kuzey Ege Otoyolu olarak bilinen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunun açılışını gerçekleştirecek.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir ziyaretiyle ilgili şunları söyledi;

Cumhurbaşkanımız İzmir için önemli ulaştırma yatırımlarından biri olan Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunun açılışını gerçekleştirmek üzere ilimize teşrif edecekler.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Hükümetimiz 18 yıldan bu yana İzmir için çok önemli hizmetler yaptılar. Bu kapsamda yapılan yatırımlardan biri olan ve uzunluğu 82 km olan proje ile İzmir’i Çandarlı Limanı’na bağlamış olacağız.

Proje, ülkemizin en büyük kapasiteli ve Avrupa’nın 4. büyük limanı olacak olan Çandarlı Limanı ile yine ülkemizin en büyük petrokimya tesislerinin bulunduğu Aliağa, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, Aliağa-Horozgediği bölgesinde kurulu bulunan ağır sanayi tesisleri, Çiğli Atatürk Organize Bölgesi gibi önemli tesislerin ulaşımının tüm Anadolu’ya açılması yönünden önem arz etmektedir.

Kırkpınar, açıklamasının bitiminde tüm İzmirlileri cumartesi günü Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunun açılış programına davet etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com