Ana sayfa » Güncel » Güvenli Gelecek ALOSBİ’de..

Güvenli Gelecek ALOSBİ’de..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Organize Sanayi Bölgesinde (ALOSBİ) Jandarma Karakolu kurulması için inşaat çalışmaları başladı. 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenen ALOSBİ’de artık üst düzey güvenlik uygulanacak…

Güvenli gelecek ALOSBİ’de..

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), iş ortaklarına güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için kolları sıvadı. ALOSBİ Bölge Müdürü Harun ARDIÇ, ALOSBİ’ye kurulacak olan jandarma karakolu için inşaat çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

ALOSBİ’de “Yeşil OSB, Güçlü OSB ve Güvenli Gelecek” adıyla birbirini destekleyen 3 farklı strateji aynı anda uygulanıyor. 5 bini aşkın istihdam ve güçlü üretimi nedeniyle büyük öneme sahip ALOSBİ, “Güvenli Gelecek” stratejisi kapsamında, jandarma karakolu inşa edecek. Hafriyat çalışmalarına başlanan karakol ile meydana gelebilecek olaylara karşı emniyet ve asayiş hizmetleri etkin bir şekilde yürütülecek.

ALOSBİ Bölge Müdürü Harun ARDIÇ, bölgede yeni yatırımcıların yer talepleri olduğuna dikkat çekerek “Bölgemiz büyümeye devam ettikçe ve işletme sayısı artıkça her türlü tehlikeden uzak, güvenliğinin üst seviyede olduğu bir ortam oluşturmak gerekiyor. 

ALOSBİ’de mevcut güvenlik hizmetini bir üst kademeye çıkarmak adına jandarma karakolu için çalışmalara başladık. Günümüzde en temel ihtiyaç güvenlik. Verimli bir çalışma ortamı için, güvenlik şart” dedi. 

ARDIÇ, Aliağa Organize Sanayi Bölgesini kameralarla 24 saat izlenir durumuna getirdiklerini de hatırlatarak “Çalıştığınız yer, yaşamınızın büyük bir kısmını geçirdiğiniz yerdir. Kendinizi ne kadar güvende hissederseniz, o kadar huzurlu olur, o kadar işinize yönelirsiniz. Jandarmanın varlığı bile insanların kendini güvende hissetmesini sağlayacaktır. 

Emniyet hizmetlerinin bölgemizde daha iyi bir şekilde verilmesi için hep beraber çalışacağız” diye konuştu..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com