Ana sayfa » Güncel » NEMRUT KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ, SANAYİCİLERİN YOL HARİTASINI BELİRLEYECEK..

NEMRUT KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ, SANAYİCİLERİN YOL HARİTASINI BELİRLEYECEK..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Nemrut Küçük Sanayi Sitesi, İzmir sanayisinde fark yaratacak. Nemrut Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aracı “Sanayicilerin geleceği burada. Herkesi Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) katılımcısı olan 352 ulusal ve uluslararası fabrikanın tedarikçisi ve iş ortağı olmaya bekliyoruz” dedi.

“Sanayicinin geleceği Nemrut’ta..”

10 milyon metrekare büyüklüğündeki ALOSBİ içerisinde 50 bin metrekare alan üzerine kurulan S.S. Nemrut Küçük Sanayi Sitesi, 78 büyük (400 m2 kullanım alanı), 20 küçük dükkan (200 m2 kullanım alanı) ve bin 500 metrekare kapalı alanda yer alacak sosyal tesisleri ile sanayicilere özel bir çalışma ortamı sunacak.

Bu sanayi sitesinde dükkan sahibi olacaklar için restoran, kafeterya, büfe, banka, kargo şubesi, eczane gibi ticari mekanlardan otopark, halı saha, basketbol sahası gibi sosyal alanlara kadar her şey en ince ayrıntısına kadar yer alıyor.

“Her konuda avantajlısınız”

Burada işyeri sahibi olanların, PETKİM ve TÜPRAŞ başta olmak üzere birçok dev sanayi kuruluşuna komşu olacağını hatırlatan Aracı “Ayrıca Nemport, Çandarlı gibi birçok limana birkaç kilometre mesafede, İstanbul ve Çanakkale yollarının üzerinde olacaksınız.

Bu ulaşım ağının merkezindesiniz demektir” dedi. Sanayicilerin geleceğinin burada olduğunu vurgulayan Aracı “Buradan İzmir’in geleceğini şekillendireceğiz. Nemrut, İzmir’in hatta, Türkiye’nin sanayideki parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

“Siz sadece çalışın”

Prefabrik imalatları biten dükkanların doğalgaz, elektrik, su gibi alt yapıları da en kısa sürede tamamlanmış olarak teslim edileceğinin altını çizen Aracı “Her dükkan batar kat ve vinç montajına uygun şekilde dizayn edildi. Aracı, bu sanayi sitesinin tamirat ve imalat işi yapan her türlü sanayiciye açık olduğunu belirterek “Biz her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük. Siz hemen gelip çalışmaya başlayacaksınız” dedi.

“Diğerlerinden önde olacaksınız”

İzmir’in, tarih boyunca sanayi ve ticarette önemini hep koruyan bir şehir olduğunu belirten Aracı “Hammaddeye yakınlığı, hava, kara, demir ve deniz yolu ulaşım olanaklarında geniş bir ağa sahip olması ile kentimiz zaten sanayicileri bir adım öne taşıyor, şimdi biz onları bir adım daha ilerleteceğiz” diye konuştu.

Yeni açılan Kuzey Ege Otoyolu ile birlikte lojistik anlamda büyük ivme kazandıklarını söyleyen Aracı “İnanın ki İzmir’de, Nemrut’ta sanayici olmak çok büyük bir şans olacak” dedi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com