Ana sayfa » Güncel » “GENEL BAŞKAN ÖZÜPAK VE ÖZGÜR ERDURSUN’U, EYT MAĞDURLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ..”

“GENEL BAŞKAN ÖZÜPAK VE ÖZGÜR ERDURSUN’U, EYT MAĞDURLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYD Derneği Yönetimi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, haklı davamızda mücadele azminden asla vazgeçmaden var olmaya devam edeceğiz ibaresinde bulundu. Konuyla ilgili yapılan paylaşım şöyle;

“25 Ocak Cumartesi saat 18.00 da EYT SYD DERNEĞİ Başkanı Gönül Boran Özüpak ın alacağı ödül bütün mağdurlar adına alınmış olacaktır.

Yıllardır mücadele eden mağdur arkadaşımız için alınacak bu ödül Eyt davasının nerelere geldiginin göstergesidir.

Haklı davamızın önderi başkanımız ve yönetim kurulumuzun da mücadeleci azminden hiç bir şey kaybetmeden haklı davamızda var olmaya devam edeceğiz.

Bu kış gününde stand açıp Eyt mağduriyetini anlatan mağdur dostlarımıza hakları için bilgi veren arkadaşlarımızın çabaları ve özverileriyle buralara geldik ve ülkemizin her köşesinde stantlarımızı açmak haklı davamızın mağdurlarını bir araya getirmek için kaldığımız yerden devam ediyoruz.

16 Şubat 2020 Bursa EYT Dernegimiz çalıştay düzenleyip bir hafta sonra da 23 Şubat 2020 de Trakya Çerkezköy EYT Derneğimiz çalıştayı ile EYT mağdurlarıyla sayın Özgür Erdursun ve Genel Başkan Gönül Boran Özüpakı buluşturmaya devam edeceğiz.

25 0cak 2020 Eskişehir Tepebaşı belediyesi 18.00 da ödül töreni,

26 0cak 2020 Eskişehir EYT Dayanışma Derneği Başkanı Eyt Mustafa Kara ve yönetim kuruluyla beraber kahvaltı yapıp sonrasında Eskişehir de Eyt magdurlarıyla dernek merkezimizde buluşacagız.

Haklı davamızda yanımızda olanın yanında olmaya devam edeceğiz.

Sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam ediyoruz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com