Ana sayfa » Güncel » Gönüllü Turizm Elçisi Eryavuz’dan Önemli Mesaj..

Gönüllü Turizm Elçisi Eryavuz’dan Önemli Mesaj..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Şanlıurfa Gönüllü Turizm ve Kültür Elçisi Halil Eryavuz, Trakya Şanlıurfalılar Derneği’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Şanlıurfa’nın değerlerini yaşatan ve tanıtan herkes, ülke turizmi ve ekonomisine çok önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.

Halil Eryavuz Açılış öncesinde Trakya Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Kubat, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Nuri Daylan, Mahmut Mancı, Sinan Karakeçili ile bir araya gelerek Trakya Şanlıurfalılar Derneği oluşumu ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi alarak, dernek binasını birlikte gezdi.

Halil Eryavuz, dernek binasında yaptığı açıklamada “Şanlıurfa’nın özünü anlatan Kültür dayanışmanın sembolü haline gelen Sıra Gecelerimizin düzenlendiği Şark odasının olması, Şanlıurfamızın kültür, sanat ve tarihini anlatan geniş kapsamlı kütüphanenin yer alması, Eğitim seminer odasının bulunması ilerleyen zaman diliminde eğitimler ve sosyal aktivitelerin sık yapılacağı bir merkez haline gelebilir.

Çorlu’da sadece Şanlıurfalıların buluşacağı bir yer değil Tüm Trakya ‘da yaşayan vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın da el birliği ile Trakya Şanlıurfalılar Derneğine sahip çıkacağına ve katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Misafirperverliğinden dolayı, Çorlu’da yaşayan vatandaşlarımıza Dernek Başkanı Mehmet Kubat ve dernek yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.

Trakya Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Kubat ise, “Trakya bölgemizde yaşayan İş insanları, vatandaşlarımız ve Şanlıurfalı hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek kurduğumuz dernek başta Çorlu olmak üzere Trakya bölgemize Şanlıurfa’nın değerlerini anlatmaya Turizm, kültür, sanat, gastronomide bölgeler arası sosyal faaliyetlerde bulunacağız” dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Nuri Daylan ise, “Çorlu halkımız Trakya’ da yaşayan vatandaşlarımız derneğimizin oluşabilmesi için en az bizler kadar istekli olup, vakit ayırdılar. Sanayinin ağır bir yükünü omuzlarında taşıyan Trakya bölgesi İstanbul’un nefes almasına yardımcı olmaktadır. Bütün iş kolları genel müdürlüklerin bir çoğu bölgemizde yer almaktadır” diye konuştu.

KURDELA KESİLDİ..

Trakya Şanlıurfalılar Derneği bahçesinde Kokteyl verilerek Çorlu halkına çiğ köfte ikramında bulunuldu. İzmir’de Şanlıurfa Gönüllü Turizm Kültür Elçisi olan Eryavuz, Trakya Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet KUBAT ‘a Teşekkür plaketi takdim etti.

Açılış kurdelasını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, URSİAD (Şanlıurfalı Sanayi ve İş Adamları Derneği) Başkanı Ömer Faruk Bahçivan, Trakya Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Kubat ve Edirne Belediyesi Personel A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Tanal birlikte kesti..

BSHA-Erkan Doğan

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com