Ana sayfa » Güncel » BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ:’GÖNÜLLERDEKİ ENGELLERİ AŞIYORUZ..’

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ:’GÖNÜLLERDEKİ ENGELLERİ AŞIYORUZ..’

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Çiğli Belediyesi tarafından evlerinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engelli kadınlara yönelik “Kadın her yaşta güzeldir” projesinin hizmet alanı genişletildi.

“Hasta, yaşlı ve engelli kişisel bakım hizmetleri adı altında yapılan kişisel destekler hem kadınlara hem de erkeklere yönelik verilmeye başlandı. Gelen başvurular üzerine, maddi yetersizlik, sağlık problemleri ya da yaşlılıktan dolayı ihtiyacı olan kadınlara hizmet veren Çiğli Belediyesi artık yaşlı, hasta ve engelli erkeklerin de yanında.

Çiğli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların içine birinci basamak sağlık hizmetleri, el ayak bakımı, saç sakal tıraşı ile banyo hizmetleri de eklendi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ:’GÖNÜLLERDEKİ ENGELLERİ AŞIYORUZ’

Başlattıkları proje ile bugüne kadar ihtiyaç sahibi yaklaşık 400 kadın ve erkeğe hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Utku Gümrükçü, “Kadınlarımızın, ailelerimiz ve toplumumuz için her yaşta değerli olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ekiplerimiz gelen başvurular üzerine sağlık problemi veya maddi yetersizlik yaşayan özel gereksinimli vatandaşlarımıza yönelik hizmetleri evlerinde karşılıyor.

Yaşadıkları zorlukları aşmaları ve yalnız olmadıklarını hissetmeleri için gönüllerine dokunmaya çalışıyoruz. Her zaman onların yanlarındayız” dedi..

Kaynak-İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com