Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN, SINIF ÖĞRETMENLERİNE BÜYÜK SÜRPRİZ!

ALİAĞA ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN, SINIF ÖĞRETMENLERİNE BÜYÜK SÜRPRİZ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Aliağa Atatürk İlkokulu 4-B sınıfı öğrenci ve velileri, sınıf öğretmenleri Gülistan Perçin’e 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle son derece hoş bir sürpriz yaptılar.

Gülistan Öğretmenin oturduğu binanın altına gelen öğrenciler üzerinde, Sizi seviyoruz öğretmenim yazan pankartı açıp iki öğrencinin çaldığı gitarlar eşliğinde ; “Sen öğrettin öğretmenim” parçasını söylediler.

Evinde dinlenirken aşağıdan gelen sesi duyan Gülistan Öğretmen balkona çıkıp aşağıda kendisine Öğretmenler Günü nedeniyle sürpriz yapan öğrencilerini görünce önce büyük bir şaşkınlığa uğradı sonrada duygusallaştı.

Gülistan öğretmen öğrencilerinin yanına inip yaptıkları sürprizden dolayı kendilerine teşekkür etti. Gülistan Öğretmen öğrencilerini bu yıl mezun edecek. Öğrencileri ise öğretmenleri için, “Onu çok seviyoruz, bizim annemiz gibi ondan o kadar çok şey öğrendik ki. Bu sene ondan ayrılacağız, bizi mezun edecek çünkü.

O yüzden kendisine böyle bir sürpriz yapmak istedik. Velilerimiz de bize destek verdi. Hepsine teşekkür ediyoruz” ifadesinde bulundular..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com