Ana sayfa » Güncel » “ARADA ARACILAR OLMADAN DERDİMİZİ ANLATABİLSEK BİZE HAK VERİRDİ..”

“ARADA ARACILAR OLMADAN DERDİMİZİ ANLATABİLSEK BİZE HAK VERİRDİ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYTSTD Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, Cumuhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı R.Tayyip Erdoğan’ın EYT’lilere kapıyı sıkı-sıkıya kapattığı sözlerinden sonra yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Özüpak şunları söyledi;

“O ÜLKELERLE KIYASLADIĞIMIZDA BİZ ÇOK GERİDE KALIYORUZ”

“Sayın Cumhurbaşkanı İskandinav Ülkeleri erken emeklilik nedeniyle battı şeklinde bir ifade de bulundu. Tam tersi, o ülkelerin insanları refah içinde yaşıyor. Bizim araştırmalarımıza göre de en üst seviye de bulanan ülkeler onlar. O ülkelerle bizi kıyasladığımızda onların çok gerisinde kalıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız yanlış bilgilendirme nedeniyle böyle bir bilgi verdi diye düşünüyorum.

“HER MEŞRU PLATFORMDA HAKLARIMIZI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kendisi seçimi kaybetsem bile EYT’lilerin talebini yerine getirmeyeceğim dedi, aynı zamanda. Biz görüşme çabamıza devam edeceğiz, alansa-alan, mitingse-miting, meclis görüşmesiyse meclis görüşmesi yani her koldan, her meşru platformda haklarımız talep etmeye, onları savunmaya devam edeceğiz. Yine her koldan bu mücadelenin sonunu getirebilmek adına biz bunu gerçekleştireceğiz. 

“ARADA ARACILAR OLMADAN DERDİMİZİ ANLATABİLSEK BİZE HAK VERİRDİ”

Tüm Türkiye’nin en büyük toplumsal sorunu olduk. Ekonomimiz bitmiş durumda. Ocakta tencereler kaynamıyor artık. Bunların akabinde psikolojik sorunlar yaşanmaya başladı. Önüne geçilemeyen bir toplumsal sorun olmaya başladı bu. O kadar güzel kaynaklarımız var ki, bu kaynakların daha etkin bir şekilde kullanımıyla bugün sorunlarımız bir gecede çözümlenebilir.

Ama biz biliyoruz ki sayın Cumhurbaşkanımıza arada aracılar olmadan kendi derdimizi anlatabilmiş olsak eminim ki bize hak verirdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com