Ana sayfa » Güncel » “BU AKŞAMDAN İTİBAREN SAAT 20.30’DA IŞIKLARIMIZI KAPATIP AÇACAĞIZ..”

“BU AKŞAMDAN İTİBAREN SAAT 20.30’DA IŞIKLARIMIZI KAPATIP AÇACAĞIZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bugüne değin verilen mücadele ile ilgili bilgiler paylaştı.

Özüpak eylem çağrısında bulunup şunları söyledi;

“HER AKŞAM IŞIKLARIMIZI 10 DAKİKA SÜREYLE KAPATIP-AÇACAĞIZ”

“Çalınan haklarımızın haklıya iade edilmesine yönelik verdiğimiz mücadele de yıllar evvelinden başlayan meclis görüşmelerimiz, salon toplantılarımız en son milyonlara ulaşan mitinglerimiz oldu. Şimde ise, bizi yok sayamazsınız demek adına bugünden itibaren her akşam saat 20:30’da 10 dakika süreyle ışıklarımızı açma-kapama etkinliğimizle haklı mücadelemize baş koyduğumuzu bir kez daha yineliyoruz.

“HUKUKSUZLUĞUN GİDERİLMESİNİ, HAKKIN HAKLIYA TESLİMİNİ İSTİYORUZ..”

Unutmayın sayın kaderdaşlarım 6 Kasım saat 20:30’dan itibaren ışıklarımızı açma-kapama etkinliğimize destek olacak ve davanıza sahip çıkacaksınız. Bizler sayın Cumhurbaşkanımızdan, Hükümetimizden, yüce meclisimizden hukuksuzluğun giderilmesi, hakkın haklıya teslimi ve insanca yaşanır bir maaşımızla haklarımıza kavuşmak istiyoruz, emekli olmak istiyoruz, aylık bağlanma oranlarının düzenlenmesini istiyoruz.

“TÜM TÜRKİYE OLARAK, BİZ VARIZ, BİRİZ VE BİRLİKTEYİZ..”

Staj mağduriyeti giderilsin, BES sistemi zorunlu olmaktan çıkarılıp isteğe bağlı olmasını istiyoruz. Son zamanlarda kıdem tazminatımıza uzanan ellerin geri çekilmesini, işçinin emekçinin üzerinden oynanmamasını istiyoruz. Davana sahip çıkacaksın sevgili kaderdaşım. Tüm Türkiye olarak biz varız, biriz ve birlikteyiz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com