Ana sayfa » Siyaset » CHP İZMİR’DE, KURULTAY ÖNCESİ GERİLİM YÜKSELİYOR!

CHP İZMİR’DE, KURULTAY ÖNCESİ GERİLİM YÜKSELİYOR!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’de kurultay takviminin açıklanmasından sonra karşılıklı açıklamalarda gelmeye başladı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım sosyal medyadan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sözlerini paylaşarak:”Sayın Genel Başkanımızın talimatları sizin için bir anlam ifade etmiyor mu?Bu hırsın altında yatan sadece İlçe ve İl Başkanlığımı yoksa hedef farklı mı?” dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın bu açıklamasına Başkan Cemil Tugay’da sosyal medyadan bir cevap verdi. Başkan Cemil Tugay yanıtında şu ifadeleri kullandı:

Karşıyaka’da olan şeyi ben size kısaca açıklayayım Sinan Bey; Malum kişiler Karşıyaka’daki iktidarlarını kaybetmemek için her türlü yalan ve iftiraya başvuruyorlar. Üstüste parayla yaptırılan uyduruk haberler, insanların aklını karıştırmak için söylenen binbir türlü yalan ve iftira…

Genel başkanımızdan ve tüm parti örgütümüzden bu seviye düşüklüğü için ben özür diliyorum. Burdan ilan edeyim, belki sakinleşirler kuzenler ve malum işbirlikçileri ; Tamam pes ediyorum. Bundan sonra konuşmayacağım. Tek yaptığım parti içi toplantılarda doğruları söylemekti ve bundan sonra bunu da yapmayacağım. Gerçekten çok üzgünüm.

Selam ve saygılarımla..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com