Ana sayfa » Güncel » “MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN BU SALDIRI ASLA KABUL EDİLEMEZ!”

“MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN BU SALDIRI ASLA KABUL EDİLEMEZ!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Adana Barosu Başkanlığı Bursa Barosu avukatlarından İlknur Nazlı Gökyıldız’a, arabuluculuk görüşmesi sırasında yapılan saldırıya ilişkin açıklama da bulundu. Başkanlığın açıklaması şöyle;

“Bursa Barosu mensubu meslektaşımız Av. İlknur Nazlı GÖKYILDIZ’a 24.10.2019 günü Bursa’da Av. Eliz Güney’e ait hukuk bürosunda yapılan arabuluculuk görüşmesi esnasında S.Y. tarafından yapılan menfur sözlü ve falçatalı fiziksel saldırı girişimini şiddetle kınıyoruz.

Bugün saat 09.30’da arabuluculuk görüşmesi esnasında meslektaşımızın boğazına karşı taraf asili tarafından falçata dayanmış ve meslektaşımız 15 dakika süre ile rehin alınmış ve ölümle tehdit edilmiştir. Saldırgan gözaltına alınmış ve meslektaşımız da Çekirge Devlet Hastanesinden darp raporu alıp avukat hakları merkezi üyesi meslektaşlarımızın refakatinde Beşevler Polis merkezinde ifadesini vermiştir.

Meslektaşımıza yapılan bu saldırı asla kabul edilemez.

Bugüne kadar Türkiye’nin birçok yerinde görevlerini yaparken meslektaşlarımız uğradıkları saldırılar sonucu yaralanmış ve durum cinayetlere kadar uzamıştır. Bu kez saldırının Arabuluculuk görüşmesi sırasında yaşanmış olması vahimdir.

Bu tür sözlü ve fiili saldırılar ne yazık ki sıradanlaşmış ve toplumda maalesef olağan görülür hale gelmiştir. Bu çarpık ve sakat bakış açısını, anlayışı bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Adana Barosu olarak, her kimden ve nereden gelirde gelsin bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz ve protesto ediyoruz.

Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan ALTUN nezdinde meslektaşımız Av. İlknur Nazlı GÖKYILDIZ’a geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, bu menfur ve üzücü olay hakkında her türlü yasal işlemin takipçisi olacağımızın bilinmesini saygıyla sunarız..

“ASLA KABUL EDİLEMEZ, ŞİDDETLE KINIYORUM.”

Bu arada Aliağa Akpınar Hukuk Bürosunun kurucusu Arabulucu-Avukat İrfan Medet Akpınar’da meslektaşı İlknur Nazlı Gökyıldız’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını, kimden ve nasıl gelirse-gelsin bu tür saldırıların asla kabul edilemeyeceği ifadesinde bulunup geçmiş olsun temennisinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com