Ana sayfa » Güncel » ÇİĞLİ BELEDİYESİ İŞÇİLERİNDEN, MAAŞ GECİKMESİ EYLEMİ..

ÇİĞLİ BELEDİYESİ İŞÇİLERİNDEN, MAAŞ GECİKMESİ EYLEMİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Yerel seçimlerden sonra işçi çıkarmalarıyla gündeme gelen Çiğli Belediyesi’nde işçiler uyarı amaçlı eylem yaptı. Yaklaşık 6 aydır maaşlarını geç alan işçiler Çiğli Belediyesi önünde toplandı.

Sendika temsilcilerinin gecikmeli maaşlarla ilgili belediye yöneticileriyle görüşme taleplerinin ise ret edildiği öğrenildi. Sendika temsilcileriyle sadece ilçe başkanının görüştüğü ifade edildi.

İşçilerin Çiğli Belediyesi önünde toplanmasından sonra Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer makam odasından aşağıya indi. Başkan yardımcısı Ali Rıza Koçer’in sendika temsilcilerilye tartıştığı iddia edildi.

Öte yandan Çiğli Belediyesi işçisi olan 50-60 kişinin ise sakaldan dolayı haklarında tutanak tutulduğu öğrenildi. Tutulan tutanaktan sonra işçilerin toplu olarak sakal bırakma eylemine başladığı belirtildi.

Maaşların gecikmesi üzerine eylem yapan Çiğli Belediyesi işçileri eylemlerinin uyarı amaçlı olduğunu belirttiler. Maaşların yine geç yatırılması durumunda işçiler iş yavaşlatma eylemine başlayacaklar..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com