Ana sayfa » Siyaset » İLÇE BAŞKANLARI CV SİTEMİNDE BULUNDU, BAŞKAN YÜCEL; “HAKLISINIZ” DEDİ..

İLÇE BAŞKANLARI CV SİTEMİNDE BULUNDU, BAŞKAN YÜCEL; “HAKLISINIZ” DEDİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP İzmir’de kongre takvimin açıklanmasından sonra önemli bir zirve gerçekleşti. Gerçekleşen zirvede CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe örgüt başkanlarıyla bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda belediyelerdeki istihdam konusu ile İYİ Parti ile yaşanan ayrışmaların konuşulduğu öğrenildi. Gerçekleşen toplantıda ilçe örgüt başkanları belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin kongre sürecine müdahil olmaması gerektiğini il başkanı Deniz Yücel’e ilettiler.

İlçe Başkanları ayrIca belediyelere gönderdiklerini CV’lerin bekletildiğini ifade ettiler. İlçe Başkanlarının bu sitemine İl Başkanı Deniz Yücel’in hak verdiği ve konuyu belediye başkanlarıyla görüşeceğini ifade ettiği öğrenildi.

İYİ Parti İzmir’le yaşanan bazı anlaşmazlıkların aşılması gerektiğini belirten CHP’li Deniz Yücel İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile görüşmeler yapacağını ifade etti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Çubuk’ta uğradığı saldırının arka planın anlatıldığı kitabında ilçelerdeki STK’lara ve derneklere dağıtılmasını isteyen İl Başkanı Yücel grup iç yönetmeliğinde yapılan değişikler sonrası oluşan yeni yönetmelik ile ilgili de ilçe örgüt başkanlarına bilgi verdi..

Kaynak-Ege’nin Sesi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com