Ana sayfa » Yerel » CENAZE DE TEPKİ, BABA İSTEDİ, ALİAĞA BELEDİYESİNİN ÇELENGİ TERS ÇEVRİLDİ!

CENAZE DE TEPKİ, BABA İSTEDİ, ALİAĞA BELEDİYESİNİN ÇELENGİ TERS ÇEVRİLDİ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Dün akşam saatlerinde Aliağa-Helvacıköy Kavşağında motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu hayatını yitiren ana-oğul bugün Helvacı Merkez Camisinden son yolculuklarına uğurlandı.

CENAZEDE KALABALIK CEMAAT

45 yaşındaki Şenay Arslan ile oğlu Habaş Hamdi Başaran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Nurican Arslan üzerinde bulundukları motosikletin kamyonla çarpışmasıyla savrulup ölmüşlerdi.

Bugün öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazına aralarında Aliağa Belediyesince işten çıkarılan işçilerinde bulunduğu kalabalık bir cemaat katıldı.

BABA AHMET ARSLAN’DAN BAŞKAN ACAR’A BÜYÜK TEPKİ!

Belediyenin işten çıkardığı işçilerden biri olan baba Ahmet Arslan Aliağa Belediyesince gönderilen çelengi görünce büyük tepki gösterdi. “Ne işi var bunun burada, hayatımızı mahvetti, hangi yüzle çelenk gönderiyor, utanmıyor mu bu adam diye bağıran Arslan cemaat tarafından güçlükle teskin edilebildi. Ahmet Arslan’ın isteği üzerine arkadaşları çelengi ters çevirdi.

Kuzey Ege Haber olarak Şenay ve Nurican Arslan’a Allah’tan rahmet ve mağfiret, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com