Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA TOKİ İLKOKULU VELİLERİ; “GÜVENLİK GÖREVLİSİ” İSTİYOR..

ALİAĞA TOKİ İLKOKULU VELİLERİ; “GÜVENLİK GÖREVLİSİ” İSTİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Toki İlkokulu Velileri okulda hala güvenlik elemanı görevlendirilmesi yapılmadığı için büyük infial halinde.

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Ege Haber’e Aliağa’nın bazı okulllarının velileri mesaj ve telefonlar yağdırdı. Bu okullardan biri de Toki İlkokuluydu. Çalışan veliler işlerine gittikten sonra okulda güvenlik görevlisi olmadığı için akıllarının çocuklarında kaldığını, bütün gün bunun tedirginliğini yaşadıkları ifadesinde bulundular.

Aynı şekilde çocukları taşımalı sistemle okula gelen velilerde akşama değin kaygı içinde olduklarını söylediler. Öğlen arası çocukları okulda kaldığı için onlarla ilgili daha büyük kaygı yaşadıklarını, en kısa zamanda güvenlik görevlisinin işe başlatılması gerektiğini söylediler.

Okulda geçen yıl güvenlik görevlisi olduğu için içlerin rahat olduğunu bu yıl ise henüz görevlendirme yapılmadığı için büyük tedirginlik yaşadıklarını ifade ettiler.

Toki İlkokulu velileri; “sizin aracılığınızla bir kez daha yetkililere sesleniyoruz, lütfen sesimizi duyun, güvenlikçimizi işe başlatın” çağrısında bulundular..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Bilal 13 Ekim 2019 - 08:06

Aliağa civarında plastik istemiyoruz. Petkim in yeni PTA projesini istemiyoruz. YETER!

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com