Ana sayfa » Yerel » MÜDÜR UĞURTAŞ HEM BİLGİ VERDİ, HEMDE SORULARI YANITLADI..

MÜDÜR UĞURTAŞ HEM BİLGİ VERDİ, HEMDE SORULARI YANITLADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş merkez mahalle muhtarları ile basın mensuplarına yönelik kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Uğurtaş, son 9 aylık müdürlük uygulamaları ve asayişe ilişkin bazı istatistiki bilgileri de paylaştı. Uğurtaş, Aliağa Emniyet Müdürlüğü olarak adli vakalar üzerinden yaptığı değerlendirme de suç oranlarının önemli oranlarda düştüğünü buna mukabil yapılan operasyon ve uygulamalarda ele geçirilen yasadışı madde miktarlarında artış olduğu ifadesinde bulundu.

Uğurtaş personel olarak eksiklerinin bulunmadığını, 10 olan sokak bekçisi sayısının çok yakında ataması yapılacak 20 bekçiyle 30’a çıkacağını, Yunus timleri için iki adet motosiklet alımı yapıldığını, devriye sayısının arttırıldığını, hayırseverlerin derneğe yaptığı bağışlarla 10 adet motorlu araç alınacağı bilgisini verdi.

Uğurtaş, Aliağa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Türkiye’de bir ilçe için ilk olan İstihbarat Şube Müdürlüğü kurulduğunu, Deniz Polisi Şubesinin çok yakında hizmete gireceğini, bunun için uygun yer arandığını, devriye amacıyla kullanılacak olan motorbotun yapımının sürdüğü bilgisini de paylaştı.

Müdür Uğurtaş, geçtiğimiz gün işten atıldıktan sonra kansere yakalanıp yaşamını yitiren Mehmet Emin Şavur için belediye binası önünde yapılan basın açıklaması öncesi Demokrasi Meydanından belediye’ye yürüyen işçilerin 2911 sayılı kanun bağlamında suç işlediğini, bununla ilgili yasal işlem başlatıldığını söyledi.

Kahvaltılı bilgilendirme toplantısı muhtarların mahalleleriyle ilgili sorunları dile getirmeleriyle devam etti. Toplantı Lokal önünde toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com