Ana sayfa » Yerel » BELEDİYE ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKILDI, TANSİYON YÜKSELDİ!

BELEDİYE ÖNÜNE SİYAH ÇELENK BIRAKILDI, TANSİYON YÜKSELDİ!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Belediyesi’nden çıkarılan işçiler dün yaşamını kaybeden direnişçi işçi Mehmet Emin Şavur anısına Aliağa Belediyesi önüne yürüyerek basın açıklaması yaptı. Ellerinde Şavur’un fotoğrafını taşıyan işçiler, belediye kapısına siyah çelenk bıraktı.

Çelenk bıraktıktan sonra kapı önünde barikat oluşturan bazı polis memurları ile işçiler arasında tansiyon bir anda yükseldi. Bir-kaç dakikalık gerilimden sonra araya girenler durumu sakinleştirdi.

Basın açıklamasına Mehmet Emin Şavur’un ölmeden evvel verdiği röportaj ile başlayan işçiler “Mehmet Emin Şavur ölümsüzdür” sloganları attı.

İşçiler adına basın açıklamasını okuyan Genel-İş İzmir 5 Nolu Şube Aliağa Belediyesi İşyeri Temsilcisi Doğanşah Aydın “O direnmenin zaferle sonuçlanacağına inanan direnişçi bir dostumuzdu.Yakalandığı amansız hastalık bile onu asla mücadelesinden vazgeçirmedi, soranlara mücadelem birdi iki oldu diye cevapladı yaşama olan bağlılığı ile.

Belki sen gittin akşam olmadan,ve ardında güzel gözlü iki çocuğu ve sevdanı bırakarak… Sana sözümüz söz olsun asla vazgeçmeyeceğiz mücadelemizden, sana söz olsun geride bıraktığın o iki pırlanta çocuğunun,eşinin hakkını yedirmeyeceğiz vebalden,selamdan duadan bahsedenlere.

Biz duyuyoruz seni “Ben Mehmet Emin Şavur Ölmedim Direnişteyim”diyorsun.Biz de diyoruz ki DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ!” dedi.

Basın açıklamasından sonra Demokrasi Meydanına doğru yürüyüşe geçen işçiler; “Katil Serkan” sloganı attı..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com