Ana sayfa » Yerel » GEMİ SÖKÜM, ÖNCE ÇEVRE DEDİ, BEZ ÇANTA DAĞITTI..

GEMİ SÖKÜM, ÖNCE ÇEVRE DEDİ, BEZ ÇANTA DAĞITTI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği(GEMİSANDER) “Sıfır Atık Projesi” kapsamında çevre bilinci duyarlılığını arttırmak adına Aliağa Kapalı Pazar yerinde vatandaşlara bez çanta dağıttı.

GEMİSANDER, vatandaşların alışverişlerinde uzun süre kullanılabileceği yüzde yüz pamuktan oluşan alışveriş çantasının dağıtımını kapalı pazar yerinde yaptı. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aliağa Şubesi yetkilileri ve GEMİSANDER adına dernek Genel Sekreteri Mesut Yolcu ve Genel Koordinatörü Ersin Çeviker tarafından ücretsiz olarak dağıtılan çevre dostu çantalar vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Gemi Söküm olarak her zaman çevre dostu anlayışı ile hareket ettiklerini belirten GEMİSANDER Genel Koordinatörü Ersin Çeviker doğayı korumanın görevleri arasında yer aldığını bu nedenle bez çanta dağıtarak çevre bilincinin artmasına katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakmak istediklerini de belirten GEMİSANDER Genel Sekreteri Mesut Yolcu Sıfır Atık Projesi kapsamında böyle bir projeyi derneğimiz adına gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızı çevre konusunda daha duyarlı ve hassas olmaya davet ediyorum” dedi.

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com