Ana sayfa » Güncel » YANDAŞ MEDYA İŞARETİ ALDI, ÖZÜPAK VE EYT’YE KAPILARI AÇTI!

YANDAŞ MEDYA İŞARETİ ALDI, ÖZÜPAK VE EYT’YE KAPILARI AÇTI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği adı altında örgütlenip hak arama mücadelesi veren ve bu uğurda sosyal medya çatısı altında da büyük bir güç ve birlik oluşturan insanlar zorlu mücadelelerinde önemli bir virajı dönmek üzereler.

Geçtiğimiz Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanında dev bir miting düzenleyen EYT/SYD Derneği Yönetimi Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın EYT sorununu çözmek için görevlendirdiği, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Vedat Bilgin’le bir görüşme yaptı. EYT’liler adına kurulan ilk diyalog olma anlamında oldukça umut verici bir şekilde gerçekleşen bu görüşmeden sonra bugüne kadar başta EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak olmak üzere EYT yönetimine şaşı bakan yandaş medya o görüşmeden sonra Özüpak’ı programlarına çıkarmak için adeta bir birleriyle yarış etmeye başladı.

Kanal D, Show Tv, Tgrt başta olmak üzere ana akım yandaş medya Gönül Boran Özüpak’ı ana haber bültenleri ve canlı yayınladıkları programlara davet etme yarışına girdi. Bu konuda yapılan değerlendirmelere göre daha önce sıcak bakmadığı hatta; “Türemişler, 38 yaşında emekli olup devletten 40 sene maaş alınmaz” sözleriyle çıkarılması istenen EYT Yasasına karşı olduğunu belli eden Erdoğan’daki tavır değişikliğinin onu adeta nefes bile almadan izleyen hatta Erdoğan’ın açıklamalarından bir cümleyi alıp ortak manşet olarak kullanan yandaş medyanın; İşareti aldılar, EYT’lileri görmeye başladılar şeklinde eleştirilmelerine yol açtı.

EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın ise Ana akım medyadaki tavır değişikliğinden son derece memnun olduğu, davet edildiği her kanala hemen olumlu yanıt verip sorunlarını daha geniş kitlelere aktarıyor olmaktan dolayı son günlerde oldukça keyifli olduğu gözleniyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com