Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » ABD DONANMASI, UFO’LAR HAKKINDAKİ BİLGİLERİ GİZLİYOR İDDİASI!

ABD DONANMASI, UFO’LAR HAKKINDAKİ BİLGİLERİ GİZLİYOR İDDİASI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstihbarat ve Terörle Mücadele alt komitesinin bir üyesi olan Kuzey Carolina’dan Mark Walker, ABD Donanması’nın UFO görüşleriyle ilgili bilgileri sakladığını iddia etti.

Walker, Temmuz ayında donanma sekreteri Richard V. Spencer’a UFO görüşlerini araştırmaya adadığı kaynakları ve yetkililerin iddiaları doğrulamak için “fiziksel kanıtlar” bulup bulmadığını sordu.

Ayrıca herhangi bir yabancı ulusun veya özel şirketin UFO karşılaşmalarını açıklayabilecek çığır açan teknolojiler geliştirip geliştirmediği hakkında daha fazla bilgi istedi.

31 Temmuz tarihinde verilen kısa cevapta ise Deniz Kuvvetleri Müsteşarı Thomas Modly, Deniz Kuvvetleri Bakanlığı’nın bu raporları çok ciddiye aldığını, görüşleri kaydetmeye devam ettiğini ve tamamen araştırdığını yazdı. Donanma, insansız hava araçlarının havacılık faaliyetlerini olumsuz etkilediğini açıkladı:

Modly’nin Walker’a yazdığı mektupta, “İnsansız hava sistemlerinin (UAS) genişlemesi ve mevcudiyeti, havacılarımız için bir sorun hâline gelmiştir. Donanmanın kaynakları, uçaklarımızın güvenliğini etkileyebilecek raporların izlenmesi ve soruşturulmasına adanmaya devam ediyor” dedi.

Donanma, veri paylaşma konusunda oldukça isteksiz:

Walker, donanmanın sözde tanımlanamayan hava olayları hakkında daha fazla veri sağlama konusunda isteksiz göründüğünü, Pentagon’un daha geleneksel UFO’lar hakkında belgi verdiğini belirtti. Walker, ayrıca kamuoyunun ABD kuvvetleri veya bölgeleri için bir tehdit oluşturabileceğinden duyduğu endişeyi açıkça dile getirdi.

Walker, yakın tarihli bir röportajında ​​Reid tarafından oluşturulan Gelişmiş Hava-Uzay Tanımlama Programı’nın 2012’de resmen kapatıldığından beri Kongre’nin ordunun ne yaptığını bilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Walker yaptığı röportajda “Donanma, Çin veya Rusya’nın ulusal bir güvenlik açığını temsil eden gelişmiş havacılık teknolojilerine sahip olduğuna inanıyorsa Amerikan halkı, hükûmetlerinin bu konuda ne yaptığını bilme hakkına sahiptir” dedi..

Kaynak-Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com