Ana sayfa » Yerel » ALTO’DAN “PROBLEM ÇÖZME VE DOĞRU KARAR ALMA TEKNİKLERİ” EĞİTİMİ..

ALTO’DAN “PROBLEM ÇÖZME VE DOĞRU KARAR ALMA TEKNİKLERİ” EĞİTİMİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası (ALTO) 2019 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında, üyelerine yönelik “Problem Çözme ve Doğru Karar Alma Teknikleri” eğitimi düzenleyecek.

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası (ALTO), günümüz iş hayatında önemli bir yere sahip olan yaratıcı problem çözme ve karar verme yeteneği konusunda eğitim düzenliyor.

ALTO ve Global Kariyer iş birliği ile düzenlenecek eğitim, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Berrin Yangınözü tarafından gerçekleştirilecek.

Aliağa Ticaret Odası M. Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek eğitim 04 Eylül Çarşamba günü, 10.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek.
Problem Çözme ve Doğru Karar Alma Teknikleri eğitimi ile günlük hayatta karşılaşılan problemlerin çözümü, sonuç odaklı müzakere edebilme ve karar alma aşamalarının tespit edilerek sistematik bir yaklaşımla etkinliklerini artırılması ve yaratıcı çözümler üretme becerilerinin gelişmesinin sağlaması hedefleniyor.

Katılımcılara sertifikanın da verileceğe katılmak isteyenlerin 02 Eylül Pazartesi gününe kadar https://alto.org.tr/tr/etkinlikler?t=20190904 adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com