Ana sayfa » Güncel » KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞKANLARA TALİMAT; “HERKES KENDİ İŞİNİ YAPACAK!”

KILIÇDAROĞLU’NDAN BAŞKANLARA TALİMAT; “HERKES KENDİ İŞİNİ YAPACAK!”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Partisinin Belediye Başkanları Çalıştayı’nda eleştirilere yanıt veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Biz tüm politikalarımızda insani değerleri savunuyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına “Bize CHP sağa kayıyor diyorlar. Biz tüm politikalarımızda insani değerleri savunuyoruz. Fakir fukaranın yaşam düzeyini yükseltmek temel politikamız. Bu sağcılık değil. Bu insanlığı savunmak. En solcu davranış budur” diye konuştu.

CHP Lideri, partisinin başkanlar çalıştayının kapanışında belediye başkanlarına önemli talimatlar verdi. Muhtarlarla iyi ilişki kurulmasını isteyen Kılıçdaroğlu’nun “Bir başkan yardımcısını muhtarlarla ilişkiye ayırın. Muhtar birini aradığında birini bulacak. Bugünden itibaren bu sistemi kurun” dediği öğrenildi.

‘Siyasi partilerle görüşün’

Belediye başkanlarının görev yaptığı yerlerde asla partizanlık yapmaması uyarısında bulunan Kılıçdaroğlu’nun başkanlara bulundukları il ve ilçelerdeki diğer siyasi partilerle de temasta olmalarını istediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun “Belediyenin işine giriyorsa diğer partilerin taleplerini de gerçekleştirin. İYİ Parti, Saadet Partisi ve diğer seçmenlerin oylarıyla seçildiniz. Yalnızca CHP’nin oyuyla gelmediniz” değerlendirmesini yaptı.

‘Makro politika işiniz değil’CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına “Makro politika, büyük politika sizin işiniz değil. O bizim işim işiniz” dediği belirtildi. İşsizlik sorununu belediyelerin değil, hükümetin çözmesi gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan’ın yapamadığı şeyi ben yaparım diye ortaya çıkarsanız güven sorunu olur. Herkes kendi işini yapacak” değerlendirmesini yaptı.

Belediye başkanlarının hem siyaset dilinin hem de vatandaşla iletişim kurulurken pozitif bir dil kullanmasını isteyen Kılıçdaroğlu’nun “Suriyeliler konusunda da ılımlı ve pozitif bir dil kullanın” dediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına “Kapıcılarla kimse ilgilenmiyor. Kapıcılara özel önem verin. Özellikle büyükşehirlerde kapıcılarla ilgili etkinlikler yapın” dediği öğrenildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına görev yaptıkları yerlerde bütün okul ve ibadethanelerin temizliğinin yapılması ve sorunlarının çözülmesi talimatını da verdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com