Ana sayfa » Güncel » CİNNET GEÇİRDİ, DAMADINI BIÇAKLADI!

CİNNET GEÇİRDİ, DAMADINI BIÇAKLADI!

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’in Bornova ilçesinde, kayınpeder ile damadı henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Olayda kayınpeder damadını kasığından bıçaklaması sonucu, damadı ağır yaralandı.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında Yeşilova Mahallesi 4150 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, kayınpeder M.E. ile damat H.H.Y arasında henüz belirlenemeyen sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi sonucu damat H.H.Y., yanında taşıdığı tabancayı çıkartarak kayınpederine doğrulttu, bu sırada ikili arasında arbede yaşandı.

Kayınpeder M.E., damadının kendisine silah doğrultaması sonucu cinnet getirerek damadını kasığından bıçakladı. Damat H.H.Y. kanlar içerisinde yere yığılırken, kayınpeder M.E. hızla olay yerinden uzaklaştı.Olayı gören mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri sokakta güvenlik önlemi aldı.

Sağlık ekipleri ise ağır yaralanan H.H.Y.’yi ambulansa alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti. Burada tedaviye alınan H.H.Y.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Öte yandan, polis ekipleri damadını bıçaklayan kayınpederi yakamalak için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar neticesinde Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri kayınpeder M.E.’yi, olay yerinden yaklaşık 200 metre uzaklıkta kıskıvrak yakaladı. Kayınpeder ve damat arasında çıkan kavgada kullanıldığı iddia edilen bıçak ve tabancaya el konulurken, kayınpeder sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Mahalle sakinlerinin ifadesine göre, kayınpeder M.E. ile damadı H.H.Y. bir süredir tartıştıklarını söylediği öğrenildi..

Kaynak-DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com