Ana sayfa » Yerel » ALTO’DAN ÜYELERİNE, SATIŞ VE İKNA YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ..

ALTO’DAN ÜYELERİNE, SATIŞ VE İKNA YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, talep edilen alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin iş yaşamındaki gelişiminin artmasını amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, satış elemanları ve satış konusunda kariyer yapmak isteyenlere yönelik ‘Satış ve İkna Yöntemleri’ eğitimi düzenledi.

Müşteri davranışlarında bir müşterinin, satışla sonuçlandıracak bir iletişim ve hizmet ile karşılanması, ihtiyaçlarının belirlenmesi ve etkin bir şekilde yönlendirilmesinin yanında kendilerini güvende hissetmeleri ve markaya güven duymalarının giderek daha önem kazandığı günümüz dünyasında, düzenlenen eğitim ile satışçıların, müşterilerde güven duygusunun oluşturulmasını sağlayacak gereklilikler hakkında bilgi sahibi olması sağlandı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğr. Gör. Berrin Yangınözü tarafından uygulamalı ve teorik olarak gerçekleşen eğitimin ilk oturumunda; “Müşteri Neden Sizi Tercih Etsin?”, Satışta Marka Bilinci, Özellik mi, Fayda mı, Avantaj mı?, Müşteriyi Tanıma ve Duygularını Anlama, Müşteri Tercihlerini Etkileyen Anahtar Faktörler, Önyargılarımız ve Etiketlemenin Satışa Etkisi, Müşterilerin Çok Çeşitli Özelliklerine Uygun Davranış Geliştirme, Müşterinin Korkularını Anlama ve Empati Kurma konularındaki bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Yangınözü, öğleden sonraki oturumda ise, Satış ve Güven, İçsel İnancımızın Satışa Etkisi, Alternatif Seçimli Kapanış, 1-2-3 Kapanışı, Artı Bir Kapanışı, Ekonomik Kapanış, Varsayılan Kapanış, Müşteride Güven Duygusu Yaratma, Fark Yaratan Satışçılar, Teşekkür etme (fark yaratma) konularında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

Eğitim, katılımcılara sertifika verilmesinin ardından sona erdi..

blank
blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com