Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ..

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE EĞİTİM DESTEĞİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası üyelerine yönelik indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hampton By Hilton Aliağa Oteli ile üyelerinin konaklama ve birçok imkanlarından yararlanabilmesi için indirim protokolü imzalayan Aliağa Ticaret Odası, üniversite tercih döneminin başlaması ile birlikte üniversiteler ile de indirim anlaşmaları yapmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarak İzmir Ekonomi Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi ile burs ve indirim anlaşmaları gerçekleştirdi.

Ertürk: “Nitelikli üniversiteler bünyesinde girişimci, yenilikçi gençlerin yetiştirilmesine önem veriyoruz”

İmzalanan eğitim protokolleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, iş dünyası ile akademik dünya arasında sağlanan birlikteliğin, iş birliği çerçevesinde gerçekleşen çalışmalar sonucunda gelecek için önemli sonuçlar alınabileceğini gösteren örnek uygulamalar olduğunu söyledi.

Başkan Ertürk, Nitelikli üniversiteler bünyesinde girişimci, yenilikçi gençlerin yetiştirilmesine önem verdiklerini belirterek, Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmeleri ve geleceğe daha emin adımlar atmaları üzerinde önemle durduğumuz bir konu. Gençlerimizin bu değerli üniversitelerde nitelikli bir eğitim alarak, geleceğe hem teori hem de pratik olarak iyi hazırlanacaklarını düşünüyorum” dedi.

İndirimlerin detayları ise şöyle:

İzmir Ekonomi Üniversitesi

İzmir Ekonomi Üniversitesine ücretli kontenjanlarından kabul edilen öğrencilerden, Aliağa Ticaret Odası üyesi olan gerçek kişilerin 1. derece kan hısımları (anne/baba/çocuk) ile tüzel kişi üyelerin temsil ve ilzama yetkili temsilcisi olup aynı zamanda son bir yıldan bu yana ortaklığı olan kişilerin 1. derece kan hısımlarına %15 indirim uygulanacaktır.

İndirimden yararlanmak isteyen gerçek kişiler, ticaret sicil memurluğundan oda kayıt belgesi, tüzel kişi olanların ise ticaret sicil memurluğundan son 1 yıldan bu yana ortak olduklarını gösteren belge ile tüzel kişiliği temsil ve ilzama yetkili olduklarını belirten bir belge almaları gerekmektedir.

KTO Karatay Üniversitesi..

ALTO üyeleri ile üyelerin birinci derece yakınlarının (anne, baba ve çocuklar) ve eşlerinin KTO Karatay Üniversitesi Lisans veya ön lisans programlarına kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden %15 oranında ahilik bursu sağlanacaktır.

Protokol, 2019-2020 akademik yılında üniversiteye kayıt yaptıran öğrenciler için geçerli olup, Bu protokol kapsamında lisans ve ön lisans programlarına kayıt hakkı elde eden ALTO üyeleri, birinci derece yakınlarına ve eşlerine ahilik bursu, ALTO üyelerinin odadan güncel tarihli yetki belgesi aslını getirmesi ile bu yetki belgesini her akademik yılbaşında yenilemesi ve birinci derece yakınların ilgili Nüfus Müdürlüğünden alacakları vukuatlı nüfus kaydı belgesinin aslını ibraz etmeleri şartı ile sağlanmaktadır.

İstanbul Ticaret Üniversitesi..

ALTO üyelerinin çocuklarına İstanbul Ticaret Üniversitesi Lisans programlarına kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden %10 oranında indirim sağlanacaktır..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com