Ana sayfa » Yerel » İKİNCİ SIRA PARK MORALLERİ BOZUYOR, VATANDAŞ BİRAZ DAHA ÜZERİNE DÜŞÜLSÜN İSTİYOR..

İKİNCİ SIRA PARK MORALLERİ BOZUYOR, VATANDAŞ BİRAZ DAHA ÜZERİNE DÜŞÜLSÜN İSTİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstiklal Caddesi Aliağa’nın ana arterlerinden biri hatta en önemli ana caddesi. Gündüz şehir içi trafiğinin çok büyük bir bölümü İstiklal Caddesi üzerinden seyrediyor.

Aliağa Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz yıl UKOME’nin verdiği karar sonrası İstiklal Caddesinde “Süreli Park” uygulamasına başladı. Bu doğrultu da araçlar İstiklal Caddesinde 30 dakikadan fazla park yapamayacaklar. Sürenin ihlali durumunda trafik polisleri park cezasına başvuruyor, uygulama gereği.

Ancak bazı sürücüler cadde üzerinde boş park yeri bulamadıkları için ikinci sıra park yaparak kentin özellikle de saat 16:45 ile 18:00 saatleri arasında iyice yoğunlaşıp neredeyse kağnı hızıyla ilerleyen trafiğini daha da yavaşlatmakta hiç bir beis görmüyorlar.

Fotoğraflar dün yani 17 Temmuz günü belirtilen saatler arasında çekildi. İkinci sıraya park eden sürücüler trafiği iyice yavaşlatırken iş çıkışı eve yetişme düşüncesindeki sürücüler ise yavaş ilerleyen trafikte moral bozukluğunu korna çalarak protesto etti.

Bir süre sonra caddeye gelip motosikletini bisiklet yolu üzerine park eden bir trafik polisi 2. sıranın aniden ortadan kaybolmasına neden oldu. Polisi gören sürücüler ceza yeme kaygısıyla göz açıp-kapayıncaya kadar ortadan kayboldular. Fotoğraflarda da görüldüğü gibi 2. sıraya park etme cadde trafiğini neredeyse durma noktasına getiriyor.

Kuzey Ege Haber’e gelen mesajlarda 2. sıra park olayının Aliağa Emniyet Müdürlüğünce biraz daha üzerine düşülmesi gerektiğine vurgu yapılıyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com