Ana sayfa » Spor » FOÇA’DA, 2. GELENEKSEL DENİZ’DE KARATE ANTRENMANI..

FOÇA’DA, 2. GELENEKSEL DENİZ’DE KARATE ANTRENMANI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-2. Geleneksel Denizde Karate Antrenmanı Aliağa Anatolia plajı ve denizinde gerçekleştirildi. Erol Fight Clup Aliağa Kulübü Karate sporcuları, Foça Karate sporcularından Kaan Yüksel , Kerem Çağatay Yüksel Antrenör Kudret Yüksel, Sensei Taner Erol eşliğinde sıcak havaya aldırmadan Aliağa Anatolia plajı ve denizinde antrenman yaptı.

Farklı yaş gruplarından 80 karatecinin antrenmanı Aliağa halkı, veliler ve tatile gelenler tarafından büyük ilgi ile izlendi. Antrenörleri Erol gözetiminde kısa ve uzun mesafe yüzen, kıyıda koşan sporcular, vücut direnci ile performansını yükseltti.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman plajda geniş alanda yapılan kihon ve kumite çalışmaları ile sona erdi. Deniz antrenmanı ise karatecilerin ısınma hareketleriyle başladı. Temel teknik çalışmasının ardından kihon ve kata çalışmalarının ardından soğuma egzersizleri ile sona erdi.

Antrenör Erol ‘’Sahilde antrenman sporculara deniz, sert ve yumuşak kumlu gibi çeşitli antrenman sahaları sunar. Bu antrenmanları yüzme ve denizde soğuma egzersizleriyle de birleştirebiliriz. Sporcunun gelişimi açısından sahilde yapılan antrenmanları tavsiye ediyoruz. Sahilde ve kumda yapılan antrenmanlar kasları güçlendirdiği gibi sporcuyu da psikolojik olarak rahatlatır.

  1. Geleneksel Denizde Karate antrenmanını Ağustos ayında Foça plajı ve denizinde planlıyoruz ‘’ ifadesinde bulundu. Antrenmanın ardından karateciler denize girerek antrenmanın yorgunluğunu üzerlerinden attılar…
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com