Ana sayfa » Yerel » ADD ALİAĞA ŞUBESİNDEN, KAMUOYU DUYURUSU..

ADD ALİAĞA ŞUBESİNDEN, KAMUOYU DUYURUSU..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Atatürkçü Düşünce Derneği  Aliağa Şube Başkanı Erol ERTÜRK olarak  15 Temmuz2016 günü gerçekleşen  hain FETÖ darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle 13/07/2017 tarihinde  ALİAĞA Ekspres gazetesine  gazeteci arkadaşların FETÖ darbe girişiminin yıl dönümü sebebiyle hazırladıkları konuyla ilgili yazılı bir röportaj verilmiştir.

Yazımızın içeriğinde bir kısım beyanlarda bulunulduğu,(bu beyanlarında FETÖ/PDY terör örgütünün cebir,şiddet ve tehdit içeren yöntemlerini meşru gösterecek veya övecek ya da  bu yöntemlere başvurmayı teşvik edecek şekilde propagandasını yaptığı) iddiasıyla mahkumiyetim istenmiştir.

Yaklaşık  on beş ay’dan bu yana devam eden İzmir 16.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaların 10/Temmuz/2019 Çarşamba günü  üçüncü duruşması gerçekleşmiştir. Atatürkçü Düşünce Derneğinin kuruluş ilkeleri,amaç ve hedefleri doğrultusunda,İzmir Barosu avukatlarından sayın Cemil Öz ‘ün özverili savunmalarıyla bu iftira niteliğinde suçun Türk yargısına ve adaletine olan bir gün mutlaka haklıdan yana tecelli edeceğine olan  inancımızla BERAAT kararı ile sonuçlanmıştır.

Bu onurlu ve haklı mücadelemizi  biz ATATÜRKÇÜLERE  atılmak istenen bu kara lekeyi bertaraf etmenin sevincini ve onurunu siz değerli Aliağa halkımızla paylaşmak isteriz,kamuoyuna saygıyla duyururuz..                                                            
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ALİAĞA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com