Ana sayfa » Güncel » İNTERNET’TEN SİPARİŞ ETTİ, ANNE VE BABASINI ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRDÜ !

İNTERNET’TEN SİPARİŞ ETTİ, ANNE VE BABASINI ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRDÜ !

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Bayraklı’da, potasyum siyanürden zehirlenen Mehmet Kalkan (46) ile eşi Fatma Kalkan (39) yaşamını yitirdi, 3 oğulları tedaviye alındı.

Ailenin kimya bölümü öğrencisi en büyük oğlu M.C.K.’nın (21) internetten sipariş ettiği potasyum siyanürü evde şerbetin içine karıştırıp anne ve babasına içirdiği, kardeşlerinin ise içmek istemedikleri, bu sırada üzerlerine dökülmesi nedeniyle etkilendikleri ileri sürüldü. M.C.K. ile iki kardeşinin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Bayraklı ilçesinde, potasyum siyanürden zehirlenen M.K. (46) ile eşi F.K. (39) yaşamını yitirdi, 3 oğulları tedaviye alındı. Ailenin kimya bölümü öğrencisi en büyük oğlu M.C.K.’nın (21) internetten sipariş ettiği potasyum siyanürü evde şerbetin içine karıştırıp anne ve babasına içirdiği, kardeşlerinin ise içmek istemedikleri, bu sırada üzerlerine dökülmesi nedeniyle etkilendikleri ileri sürüldü. M.C.K. ile iki kardeşinin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi 6062/1 Sokak’ta bulunan apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, internetten potasyum siyanür sipariş eden Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi M.C.K., bunu evdeki şerbetin içine karıştırdı. Babası M.K. ile F.K.’ya bu şerbetten içirdiği öne sürülen M.C.K., kardeşi E.C.K.y’a (10) da içirmek istedi. Ancak kardeşi içmek istemeyince bardak devrildi ve üzerlerine döküldü. Siyanürlü sıvının üzerlerine dökülmesiyle M.C.K., kardeşi E.C.K. ve en küçük kardeşleri M.T.K. (4) da etkilendi.

Haber verilmesi üzerine eve sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 5 kişilik aile ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Bu arada ekipler, apartmanı boşaltarak önlem aldı. Siyanürden etkilenen baba M.K. kaldırıldığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, anne F.K. ise Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Ailenin 3 çocuğu ise Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kardeşlerden E.C.K.’nın görme kaybı yaşadığı, M.C.K.’nın durumunun iyi olduğu en küçük kardeş M.T.K.’nın ‘nın ise fazla etkilenmediği ve sağlığının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, tedavisinin tamamlanmasının ardından M.C.K.’nın gözaltına alınacağı öğrenildi. 

Kaynak-DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com