KUZEYEGEHABER-Eski AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Birinci’nin paylaşımında, fon soruşturması kapsamında hakkında soruşturma açıldıktan sonra ev hapsi ile cezalandırılan gazeteci İsmail Saymaz’ın fotoğrafı yer aldı.
Saymaz, geçtiğimiz gün ev hapsi cezası almış, bacağındaki elektronik kelepçeyle fotoğrafını paylaşmıştı.
AKP’li Birinci, dikkat çeken bir mesaj ile birlikte Saymaz’ın elektronik kelepçeli fotoğrafını paylaştı. Birinci, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Çarpıcı ve üzücü bir fotoğraf…. Zira 5-10 yıl sonra, gelecekte bu fotoğraf ara ara önümüze çıkacak ve bir devir suçlanacak ve kıyasıya eleştirilecek. Bunu görebilmemiz lazım…”
Kaynak: NEFES



