Ana sayfa » Güncel » FETÖ’CÜ ROK’TAN YENİ İNCİLER!: “TÜRK DEVLETİ TÜRKLERDEN OLUŞMAZ…”

FETÖ’CÜ ROK’TAN YENİ İNCİLER!: “TÜRK DEVLETİ TÜRKLERDEN OLUŞMAZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçmişte FETÖ’nün Ergenekon kumpaslarına sahip çıktığını itiraf eden Rasim Ozan Kütahyalı, Ensonhaber’in Youtube kanalında skandal açıklamalara imza attı.

Kütahyalı, “Türk ulus devleti sadece Türklerden müteşekkil diyen bu Naim Babüroğlu bir şeyler yazmış emekli general. Naim Paşa, cesur askersen ismimi vereceksin. Ben anladım senin mesajını. Türk devleti illaki Türklerden oluşmaz. Sırf Türklerden oluşmaya kalksak 30-35 milyon kalırız. Ermenileri, Rumları, Yahudileri kovdurdunuz Naim Paşa. İyi mi oldu Türkiye için? 2 milyon Ermeni, 2 milyon Rum, 1 milyon Ermeni olsa Türkiye’de. 5 milyon gayrı müslüm vatandaşımız olsa, Türkiye daha zengin bir ülke olmaz mıydı? Çok daha zengin bir ülke olurdu, çünkü o insanlar eğitimliydi. Eğitimli insanları kovduk. Şimdi diyorlar ya efendim Tayyip Erdoğan döneminde, doktorlar gidiyor falan. Bunun kralı Kemalizm döneminde oldu. Kendi burjuvazisini Türkiye infilak ettirdi. Niye Türk kökenli değil diye” ifadelerini kullandı.

ERGENEKON KUMPASLARINA SAHİP ÇIKMIŞTI…

2023’ün kasım ayında İlker Canikligil’in programına katılan Kütahyalı, şu ifadeleri kullanmıştı:
“2008-2011 arasında askeri vesayeti ve generalleri çökerttik. Ben de bu sürecin baş aktörlerinden biriyim. Burada onun için de içeri giren… Abi yorum yapsınlar. Bir şey diyeyim mi? Ergenekon konusu değil mi? Ulusalcı, devletçi, ‘Gerekirse devlet adam da vurur’ diyen kafa… Bence ‘Ergenekon terör örgütü’ uydurma. Ama öbek öbek bir çeteciler vardı. Ya zaten Ergenekoncular bugün iktidar yahu…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com