Ana sayfa » Siyaset » METİNER’DEN İKTİDAR MEDYASINA VERYANSIN!…

METİNER’DEN İKTİDAR MEDYASINA VERYANSIN!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin İsrail ile ticareti savunduğu açıklamalarının sonrasında, AKP’de ortalık karıştı. Zeybekçi’ye art arda sert tepkiler gelirken, AKP’li Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından beklenmedik bir çıkış yaptı.

“Medya düzeni değişecek” ifadelerini kullanan Metiner, “Medyada kartlar yeniden karılacak. Yeni saflaşmalar olacak. Saf değiştirenler olacak. Bir kısım medya el değişecek. Ezcümle: Medyada da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ifadelerini kaydetti.

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçiminde AKP’nin uğradığı hezimet sonrasında AKP’ye eleştiriler yağdıran Metiner, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla iktidara yakın medyayı hedef almış ve sosyal medya hesabından, “Tek sesli, tek renkli ve tek partili medya düzeni yanlış” ifadelerini kullanmıştı.

Metiner, yeni bir medya düzeninin oluşturulması gerektiğini belirterek, iktidara yakın medyaya yönelik eleştirilerini sıraladığı bir dizi sosyal medya paylaşımı yaptı.

Yaptığı paylaşımlarda, kendisini tek bir partinin aparatına dönüştüren medyanın, günü geldiğinde aynı partiye mensup fakat eleştirel bir yaklaşıma sahip insanlara bile kapılarını kapatabildiğini belirten Metiner, “Çok sesli ve özgürlükçü olması gereken medyanın kör bir taassubun taşıyıcı aparatı haline gelmesi bence acilen giderilmesi gereken bir sorundur.” ifadelerine yer vermişti…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com