Ana sayfa » Güncel » HAKAN URAL SAVAŞI YORUMLADI, YUNUS GÜNÇE VİDEO PAYLAŞTI: “BİTMİŞİZ OĞLUM BİZ!…”

HAKAN URAL SAVAŞI YORUMLADI, YUNUS GÜNÇE VİDEO PAYLAŞTI: “BİTMİŞİZ OĞLUM BİZ!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İsrail devlet televizyonu KANN, İran’ın İsrail’e İHA saldırısı başlattığını açıkladı.

Saldırının başladığı saatlerde Haber Global’de savaşı yorumlayan ismin Hakan Ural olması ve yaptığı yorumlar sosyal medyada çok konuşuldu.

İran, nisan ayında Şam’daki konsolosluklarına gerçekleştirilen saldırıya karşılık olarak İsrail’e karşı saldırıya geçti. İsrail, İran’dan düzinelerce insansız hava aracının havalanarak İsrail’e doğru ilerlemeye başladığını ifade etti.

İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada saldırı doğrulanırken, Tahran’ın İHA’ların yanı sıra füzeler de kullandığı ifade edildi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu her türlü senaryoya hazırlıklı olduklarını, hem savunma yapabileceklerini hem de taarruza geçebileceklerini dile getirdi.

İsrail güvenlik kaynaklarının ilk hesaplarına göre İHA’ların ilk bölümü, saat 02.00 sularında İsrail topraklarına ulaştı. İsrail, saldırı karşısında güvenlik önlemlerini artırdıklarını bildirdi.

Bu gelişmelerin ardından Haber Global’de Hakan Ural savaş yorumu yaptı. Ural’ın “Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor” demesi sosyal medyada gündem oldu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com