Ana sayfa » Siyaset » YRP’Lİ İSİMDEN AKP’YE ÇOK AĞIR İSRAİL ELEŞTİRİSİ: “ADAMLARI AYNI YATAKTA BASTIK, HALA İNKAR EDİYORLAR…”

YRP’Lİ İSİMDEN AKP’YE ÇOK AĞIR İSRAİL ELEŞTİRİSİ: “ADAMLARI AYNI YATAKTA BASTIK, HALA İNKAR EDİYORLAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP iktidarının İsrail ile olan ilişkisi, başta kendi ittifak ortakları dahil olmak üzere birçok kesim tarafından eleştiriliyor.

Gazeteci Metih Cihan’ın yaptığı araştırmalar sonucu paylaştığı bilgilerde de AKP ve MHP’li isimlerin İsrail ve İsrailli şirketlerle olan ticari bağları gözler önüne serilmişti.

Bu duruma tepki göstermek için İstanbul’da bulunan İstiklal Caddesi’ne çıkan “Filistin İçin Bin Genç” grubu, “İsrail ile Ticarete dur de” şiarıyla eylem yaptığı için işkenceye varan yöntemlerle gözaltına alınmıştı.

İsrail ve Türkiye ilişkisinin iyice irdelendiği bu eylem sonrası Ticaret Bakanlığı, İsrail ile ihracata kısıtlama getirildiğini duyurmuştu.

AKP’ye İsrail konusunda sert tepki gösterenlerin başında gelen Yeniden Refah Partisi, yerel seçim öncesi AKP lehine çekilme şartında da İsrail ile ticaretin son bulmasını şart koşmuştu.

Yeniden Refah Partisi, İstiklal’deki eylem ve Ticaret Bakanlığı’nın ihracatı kısıtlama kararı sonrası yeni bir paylaşımda bulundu.

Yeniden Refah Partili Sabahaddin Hazinoğlu, AKP’nin İsrail ile olan ilişkisini ve gelen eleştirilere karşı tepkisini eleştirerek, +18 imalı bir göndermede bulundu…

Yeniçağ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com