Ana sayfa » Siyaset » MAZBATANIN GEÇ VERİLMESİNİN NEDENİ OLABİLİR!, TUZLA BELEDİYESİNDE BELGELER KAÇIRILMIŞ, KAMERA GÖRÜNTÜLERİ SİLİNMİŞ!:..

MAZBATANIN GEÇ VERİLMESİNİN NEDENİ OLABİLİR!, TUZLA BELEDİYESİNDE BELGELER KAÇIRILMIŞ, KAMERA GÖRÜNTÜLERİ SİLİNMİŞ!:..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İstanbul’un Tuzla ilçesinde seçimi 19 bin 700 oy farkla AKP’den alan CHP, belediyede görev değişim öncesi dikkat çeken bir durum yaşandığını bildirdi.

31 Mart Mahalli İdari seçimleri sonrası CHP’ye geçen Tuzla belediyesinde AKP döneminden kalan belgelerin ortadan kaldırılması ve belediyeye ait malzemelerin araçlara yüklenerek kaçırılması olayı gündeme gelmiş, hatta CHP’li Eren Ali Bingöl, mazbatasını geç teslim almıştı.

Halk TV’ye konuşan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, şimdi de AKP dönemine ait tüm kamera kayıtlarının bulunduğu diskin ortadan kaldırıldığını söyledi.

Bingöl’ün açıklamaları şöyle:

“Güvenlik kamera kayıtlarını içeren disklerin tamamı değiştirilmiş. Seçimden sonra bir kısmı 2 Nisan, bir kısmı da 3 Nisan’da değiştirilmiş. Elimizde hiçbir kayıt yok. Teftiş Kurulu bu konuda rapor hazırlayacak, hazırlanan rapor doğrultusunda da hukuki haklar kullanılacak…”

Kaynak: Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com