Ana sayfa » Güncel » GEÇER: “BAYRAM’DAN SONRA ROKET GİBİ FIRLAYACAK!…”

GEÇER: “BAYRAM’DAN SONRA ROKET GİBİ FIRLAYACAK!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Seçim süreci ve sonrasındaki son gelişmeleri değerlendiren Selçuk Geçer bayram olmasına karşın 32 TL’nin üzerinde bir dolar fiyatlanması beklediğini ve doların düşmesinin beklenmesinin ise hata olacağını söyledi.

Selçuk Geçer dolar kuruna ilişkin açıklamasında kur korumalı mevduat sistemi baskısı ile birlikte doların yükselebileceğini söyleyerek “Dolar yarın karşınıza roket gibi çıkar, füze gibi çıkar. Arkadaşlar, bir anda fırlar gider, neye uğradığınızı şaşırırsınız” diye konuştu.

MB’nin 2024 sonu dolar beklentisi 40 lira olduğunu anımsatan Selçuk Geçer, daha üstü bir rakamı da gerçekleşebileceğini vurguladı. Selçuk Geçer, doların da gram altının da daha fazla yükseleceğini söyledi. Selçuk Geçen ons altının da gerilese bile yükselişini sürdüreceğini belirtti.

DOLAR, EURO VE STERLİN’DE CİDDİ YÜKSELİŞLER OLACAK…

Dolar denilince Euro ve Sterlin’i de düşünmek gerektiğini belirten Geçer Euro ve Sterlin’in de sabit kalmayacağını yükselmeye devam edeceğini söyledi. Selçuk Geçer, “Yabancı para birimleri önümüzdeki dönemde ciddi hareketler yapacak, yapmak zorunda ve bu ülkenin iyiliği için de yapmalı” diye konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com