Ana sayfa » Siyaset » ZEYREK: “MHP’Lİ ESKİ BAŞKAN BELEDİYENİN KASASINI BOŞALTIYOR…”

ZEYREK: “MHP’Lİ ESKİ BAŞKAN BELEDİYENİN KASASINI BOŞALTIYOR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’nin 74 yıl sonra kazandığı Manisa’da yüzde 57 ile büyükşehir belediye başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, MHP’li başkan Cengiz Ergün’ün belediye kasasını boşaltmaya çalıştığını söyledi. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Zeyrek, Cengiz Ergün’ün belediyeye gelerek MASKİ’den 130 milyon TL, büyükşehir bütçesinden ise 480 milyon TL ödeme yapmaya çalıştığını ifade etti.

CHP’nin çok partili hayata geçilen 1950’den sonra ilk kez kazandığı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ne ait kasanın devir-teslim öncesinde boşaltılmaya çalışıldığı öne sürüldü.

CHP’nin 74 yıl sonra kazandığı Manisa’da yüzde 57 ile büyükşehir belediye başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, MHP’li başkan Cengiz Ergün’ün belediye kasasını boşaltmaya çalıştığını söyledi. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Zeyrek, Cengiz Ergün’ün belediyeye gelerek MASKİ’den 130 milyon TL, büyükşehir bütçesinden ise 480 milyon TL ödeme yapmaya çalıştığını ifade etti.

CHP’nin çok partili hayata geçilen 1950’den sonra ilk kez kazandığı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ne ait kasanın devir-teslim öncesinde boşaltılmaya çalışıldığı öne sürüldü…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com